Γιατί το κρέας πρέπει να καταργηθεί ως τροφή

Η βρώση κρέατος είναι μια ζημιογόνα συνήθεια που καταστρέφει στην κυριολεξία τον οργανισμό και το πνεύμα. Λανθασμένα πιστεύουμε πως το κρέας είναι υγιεινό και δυναμωτικό, μολύνει το αίμα μας και μετατρέπει το σώμα σε ένα βούρκο δημιουργώντας ένα πρόσφορο έδαφος για να δημιουργηθούν και να αναπτυχθούν ασθένειες. Δεν είναι τυχαίο που οι υπεραιωνόβιοι έχουν σαν κοινό το ότι δεν τρώνε κρέας, όπως και αυτοί που δεν τρώνε κρέας δεν παθαίνουν καρκίνους. Το κρέας επηρεάζει τον χαρακτήρα του ανθρώπου τον κάνει πιο θυμώδη,επιθετικό,καταθλιπτικό,απερίσκεπτο απότομο,ακραίο ή υπερβολικό ανάλογα τον χαρακτήρα. Ενώ αυτός που δεν τρώει είναι ήπιος στην συμπεριφορά του και πράος στις ορμές του και στις διαθέσεις του, οι περισσότεροι χορτοφάγοι δεν έχουν διανοητικές διαταραχές.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

*Στο Γαλλικό περιοδικό Presse Medicale 8 Μαρτιου του 1913 παρατήρησαν στους Έλληνες. Ότι η νάρκωση η αποθεραπεία και η επούλωση των πληγών γίνονταν πολύ πιο γρήγορα από ότι ήταν το φυσιολογικό,το είδαν σε Έλληνες στρατιώτες στον 1 παγκόσμιο πόλεμο. Δεν ήταν τα γονίδια ήταν γιατί δεν έτρωγαν κρέας,επειδή προφανώς δεν είχαν αυτή την δυνατότητα.
Το κρέας μειώνει την ταχύτητα και την δραστικότητα της αυτοθεραπείας.
*Στις εποχές των παγκόσμιων πολέμων δεν υπήρχε κρέας,όλοι έτρωγαν λαχανικά και καρπούς, σε αυτές τις εποχές δεν υπήρχαν ασθένειες που να αφορά το συκώτι την χολή τα νεφρά.
*Στα έργα του ο Lucas Bouchard Pascal εξηγεί πως οι νεφρίτιδες, ηπατικά, καρδιολογικά προβλήματα έλκη, σκωληκοειδίτιδα οφείλωντε στο κρέας.
*Το 1914 το κρέας στην Σμύρνη της Μικράς Ασίας είχε εξαλειφθεί λόγο του πολέμου. Όσοι είχαν προβλήματα με το στομάχι και το συκώτι  είχαν γίνει καλά και δεν υπήρχε κρούσμα σκωληκοειδίτιδας. Εκείνη την εποχή η ισπανική γρίπη είχε θερίσει όλη την Ευρώπη αλλά όχι τους  Έλληνες στην Σμύρνη, αυτούς τους αποδεκάτισε κατά μεγάλο βαθμό ένα κρούσμα χολέρας όταν ήταν κρεατοφάγοι.

Τα σαρκοφάγα ζώα,έχουν πολύ πιο ισχυρά οξέα,και έχουν 3 φορές μικρότερα έντερα σε μάκρος για να αποβάλλεται πολύ γρήγορα η σάπια τροφή,επίσης παράγουν πολύ αμμωνία για να μην βλάπτονται από το κρέας αν αυτό γίνονταν στον άνθρωπο θα πέθαινε. Τα σαρκοφάγα ζουν λιγότερο σε σύγκριση με τα φυτοφάγα.Τα οικόσιτα σαρκοφάγα έχουν ανάγκη από συμπληρώματα και βιταμίνες ενώ τα φυτοφάγα όχι.

O κόσμος  νομίζει ότι το κρέας δίνει δύναμη,ενώ είναι ψέμα.Το ότι νομίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Το κρέας δημιουργεί στην αρχή μια ευεξία η οποία ακολουθείτε από κατάπτωση.
* Oι πυραμίδες φτιάχτηκαν από ανθρώπους που έτρωγαν σκόρδο,μαύρο ψωμί και κρεμμύδι,το γνώριζαν αυτό οι αρχαίοι Αιγύπτιοι,ήθελαν ακούραστους και δυνατούς τους σκλάβους ενάντια στην κούραση και τις ασθένειες.
*Τα σαρκοφάγα είναι δυνατά σε σύντομες μάχες και εξασθενούν πολύ γρήγορα δείτε την τσίτα και την γαζέλα. Ένα λιοντάρι είναι πιο δυνατό από ένα γαϊδούρι, όμως το λιοντάρι δεν θα άντεχε να σέρνει μια ολόκληρη μέρα ένα κάρο. Τα περιστέρια μπορούν να πετούν ακατάπαυστα με ταχύτητα 50 χιλιόμετρα την ώρα διανύοντας μια απόσταση 1000 χιλιομέτρων χωρίς διάλειμμα, ο αετός και το γεράκι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.
* ΌΤΑΝ δεν τρως κρέας έχεις αντοχή, οι βυζαντινοί στρατιώτες το γνώριζαν αυτό και νήστευαν πριν τις μάχες και πάντα νικούσαν, όταν άλλαξαν το διατροφολόγιο τους οι νίκες τους μειώθηκαν πολύ.
*Ένας άνθρωπος για να είναι κουρασμένος δεν χρειάζεται να κοπιάζει σωματικά η πνευματικά,αρκεί μονάχα να έχει κουρασμένα όργανα η απότομες ορμονικές αυξομειώσεις. Με το κρέας το ουρικό οξύ φτάνει στα ύψη έτσι τα νεφρά υπερλειτουργούν,έτσι φθείρονται και χαλάνε πριν την ώρα τους. Μπορεί κάποιος να είναι 25 χρονών και να έχει τα νεφρά που έχει ένας 50 χρονών. To υψηλό ουρικό οξύ αυξάνει την τριχόπτωση,την εμφάνιση αρθριτικών, και του έρπη. Με το ουρικό οξύ το ph του αίματος και των υγρών μας,πέφτει και γίνεται όξινο,έτσι ο οργανισμός δαπανά όση ενέργεια μπορεί να δώσει για να το ξανακάνει το ph αλκαλικό, δαπανά τόση πολύ ενέργεια που μετά το φαγητό θέλει ο άνθρωπος να κοιμηθεί η να ξεκουραστεί,ενώ κανονικά θα έπρεπε να νιώθει πιο ενεργός. To κρέας έχει μέσα πτωμαΐνη, τοξίνες,περιπτώματα που δηλητηριάζουν και αποδυναμώνουν τον οργανισμό,οι χρόνιοι κρεατοφάγοι παρουσιάζουν επιπλοκές μετά από εγχειρήσεις και σοβαρές λοιμώξεις,δεν αφήνει τον οργανισμό να θεραπευτεί τον οπισθοδρομεί. Το κρέας αποδυναμώνει και δημιουργεί προβλήματα που δεν ανακαλύπτονται με τις τωρινές εξετάσεις. Ο οργανισμός αντιδρά για την αφύσικη διατροφή μας.Το αίμα μας όταν έχει τοξίνες μπλοκάρει τον οργανισμό μας. ΤΙ

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

*Διοξίνες PCBs και ισομερές TCDD είναι πολύ ισχυρά δηλητήρια που αποθηκεύονται στο λίπος του κρέατος δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στο μεταβολισμό και αυξάνοντας την ταχύτητα εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων το ίδιο ισχύει και για τα ψάρια των ιχθυοτροφιών σε μικρότερο όμως βαθμό. Τα ζώα δεν κινούνται και έτσι έχουν πολύ λίπος στην σάρκα τους.
*Escherichia coli είναι εντεροτοξικογόνο βακτηρίδιο που δημιουργεί εντερικές διαταραχές όπως διάρροιες και εμετούς.
*Clostridium perfringens παράγεται στο κρέας εάν δεν καταψυχθεί εγκαίρως, αυτό αυξάνει τις λοιμώξεις και της διατηρεί,έτσι σε μια επέμβαση μπορεί να προκληθεί επιπλοκή από λοίμωξη που θα μπορούσε ακόμα και να σκότωνε.
*Listeria monocytogens στους αδύναμους οργανισμούς, π,χ, παιδεία και ηλικιωμένους προκαλεί μηνιγγίτιδα, εγκεφαλίτιδα, ακόμα και σηψαιμία, είναι τραγικό που δίνουν σε νοσοκομεία κρέατα.
*Trichinella spiralis, υπάρχει στα μισοψημένα και ωμά κρέατα και στα λουκάνικα που βάζουν βρώμικα αλεσμένα τμήματα γουρουνιών, και προκαλεί ασθένειες όπως τριχίνωση. Είναι ασθένεια που την παθαίνουν συνήθως οι Άγγλοι οι Γάλλοι οι Ιάπωνες που τρώνε ωμά η μισοψημένα κρέατα. Επίσης στις  εγκυμονούσες  γυναίκες  το παιδί μπορεί να γεννηθεί με ψυχοκινητικές διαταραχές(τικ), μικροκεφαλία, υδροκεφαλία και να αντιμετωπίζει προβλήματα με το συκώτι μετέπειτα στην ζωή του.
* Τα κρέατα έχουν νιτρώδη άλατα τα οποία καταστρέφουν το DNA και τα κύτταρα του παγκρέατος που παράγουν ινσουλίνη, αυξάνοντας κατά πολύ τον διαβήτη. Στο ψημένο κρέας δημιουργούνται ετεροκυκλικές αμίνες η οποίες προκαλούν καρκίνο, μειώνεται αυτή η δράση όταν προστίθεται λεμόνι και ρίγανη.
*Στα κρέατα ρίχνουν γλουταμινικό μονονάτριο τοξική ουσία για τα όργανα για να έχει καλύτερη γεύση το κρέας, Ρίχνουν ακόμα και σκόνη από κοβάλτιο(ραδιενεργό) για να μην σαπίζει το κρέας όταν το μεταφέρουν από χώρα σε χώρα που οι αποστάσεις είναι μεγάλες.
*Πριν 100 χρόνια μια αγελάδα ζύγιζε 300 κιλά πλέον ζυγίζουν 600 κιλά ακόμα και 1000 κιλά,και ακόμα αυξάνουν το μέγεθος τους. Δίνουν στις αγελάδες μια βοηδές αυξητική ορμόνη rBGH και κάνουν συνδυασμούς και με IGF-1 φτάνοντας στο σημείο να παράγουν 50 ακόμα και 80 λίτρα γάλα την ημέρα. Ύστερα τις σκοτώνουν όταν πάψουν να παράγουν γάλα, όταν τρώμε αυτά τα κρέατα πολλαπλασιάζουν τα καρκινικά κύτταρα. Και μέσα σε όλο αυτό μαζί με με τις συνθετικές τροφές που δίνουν, για να μην πεθάνουν πριν την ώρα τους, δίνουν στα βοηδεί 5 φορές παραπάνω από όσο θα έπρεπε αντιβιοτικά.
*Τα κοτόπουλα πλέον μεγαλώνουν 3 φορές πιο γρήγορα με 3 φορές λιγότερη τροφή. Ζούν σε τόσο κλειστούς χώρους που δεν χωρούν να κάτσουν,τα πόδια τους η σπάνε από την απότομη αύξηση βάρους ή πρήζονται και γεμίζουν φλεγμονές και ρίχνουν φάρμακα για να μην πεθαίνουν στις τροφές τους,οι χώροι δεν αερίζονται καλά και η αμμωνία στον αέρα αυξάνεται επικίνδυνα, έτσι το κρέας τους γίνεται τοξικό. Οι άνθρωποι πολλές φορές πριν μπουν μέσα σε αυτούς τους χώρους φορούν μάσκες. Μετά την σφαγή τους κάνουν ενέσεις συνθετικών οιστρογόνων για να φαίνεται πιο παχύ το κρέας.Το βίντεο το έχουν σβήσει.
*Στους χοίρους φροντίζουν να διαμορφώνουν του χώρους έτσι ώστε να τρώνε και τα κόπρανα τους για να καθαρίζουν τους χώρους τους. Στα ζωοκομεία δίνουν σε όλα τα ζώα αναβολικές στερεοειδείς ουσίες,

 ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

*Το ζωικό λίπος κολλάει και φράζει τις φλέβες, έτσι δημιουργούνται στυτικά προβλήματα και δυσκολίες. Χώρος που θα πήγαινε το αίμα για την στύση είναι πιασμένο από το λίπος. Επίσης δημιουργούνται προβλήματα στα όργανα και στην καρδιά φτάνοντας στην καρδιακή ανακοπή, έμφραγμα και την αρτηριοσκλήρυνση.
*Τα 2/3 των ζώων πλέον έχουν καρκίνο ύστερα από όλη αυτή την διαχείριση. Είναι δυνατόν όταν άνθρωποι τρώνε τόσα καρκινικά κρέατα, να μην πάθουν καρκίνο; Το ποσοστό καρκίνου στους Ινδούς  είναι σχεδόν ανύπαρκτο γιατί δεν τρώνε κρέας, όχι γιατί δεν στεναχωριούνται όπως λένε παντού στο κόσμο.
*Το κρέας δεν σε σκοτώνει γρήγορα γιατί συνδυάζετε και με άλλες τροφές. Το κρέας αφαιρεί θρεπτικά άλατα του οργανισμού για να παραχθούν τα ανάλογα οξέα ώστε να μπορέσει να μεταβοληθεί το κρέας.
*Το κρέας χτυπάει στον εγκέφαλο,του κάνει ζημιές. Η νόσος των τρελών αγελάδων η σπογγοειδής εγκεφαλοπάθεια-γίνεται ο εγκέφαλος σαν σπόγγος σαν σφουγγάρι-γεμίζει με τρύπες,έγινε επειδή για οικονομία έδιναν κρέας στις αγελάδες. Το κρέας τρώει σαν σαράκι την μυελίνη. Τα καλώδια έχουν μια πλαστική επικάλυψη για να μην δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα, έτσι και τα καλώδια των εγκεφαλικών συνάψεων και κυττάρων έχουν μια πλαστική επένδυση που λέγεται μυελίνη. Όταν αυτή φθαρεί έχουμε ας πούμε βραχυκυκλώματα στον εγκέφαλο, και έτσι έχουν παθήσεις όπως αλτσχάημερ, σκλήρυνση κατά πλάκας,και γενικά αρκετές νευρολογικές ζημιές. Έτσι αντί να έχουμε σοφούς ηλικιωμένους που να μπορούμε να επικοινωνήσουμε έχουμε ανθρώπους που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν ούτε με τον εαυτό τους. Η μυελίνη δεν αποκαθίσταται,αυτό τουλάχιστον λένε και διδάσκουν. Υπάρχει ένα συμπλήρωμα όμως που το κάνει είναι το lion's mane της dxn. Και γίνεται η διατήρηση της όταν συνδυάζεται με συμπλήρωμα φολλικό οξύ με Β12
*Όταν φτιάχνουν σαλάμια, πάριζες, και λουκάνικα, αλέθουν ολόκληρο το ζώο,ακόμα και αν είναι μισοζωντανό. Αλέθονται και οι τρίχες και σε μικροσκοπικό επίπεδο είναι σαν σκλήθρες. Τα νεφρά σε μικροσκοπικό επίπεδο είναι σαν ένα πλέγμα ένα κουβάρι από αγγεία που δουλεύει σαν σήτα καθαρίζοντας το αίμα.Οι σκλήθρες η αλλιώς οι αλεσμένες τρίχες φράζουν και τραυματίζουν τα νεφρά. Προσέξτε ότι οι νεφροπαθείς είχαν τέτοια διατροφή, ή έπαιρναν φάρμακα χωρίς να πίνουν πολύ νερό.
Μέσα σε αυτά τα είδη κρεάτων τρώτε και κόπρανα!το ζώο όταν αλέθεται δεν τα έχει αποβάλει. Το ότι δεν πεθαίνεται οφείλετε στην ποσότητα που τρώτε και στα φάρμακα που έχουν βαλει. Δείτε εδώ ένα βίντεο με αυτήν την διαδικασία. https://www.youtube.com/watch?v=lFPYSBubbI0&feature=youtu.be 
*Τα ζώα δεν σφάζονται ακαριαία αλλά ταλαιπωρούνται και βασανίζονται με μεσαιωνικούς τρόπους, άνθρωποι που έχουν βιώσει ανάλογες συνθήκες η έστω συναισθηματικός,εξιστορούν ότι το στόμα τους αποκτά πικρή γεύση. Όταν τα θηλαστικά πλάσματα βασανίζονται σαν άμυνα εξαπολύουν δηλητήριο και τοξίνες που κυκλοφορούν στο αίμα και στα υγρά τους,κάνουν το ίδιο τους το σώμα τους δηλητηριώδη. Για αυτό και τα σαρκοφάγα ζουν λίγο,παρ' όλο που έχουν πολύ ισχυρά οξέα και 3 φορές αναλογικώς μικρότερα έντερα σε μήκος ώστε να αποβάλλεται γρήγορα. Μια πολύ σύντομη γευση https://www.youtube.com/watch?v=rj5i9wmACx4

ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

* O mahatma gandhi θεωρούνταν ένας ασήμαντος αδύνατος ξυπόλητος γέρος, κατάφερε  να απελευθερώσει την Ινδία από τις Βρετανικές δυνάμεις μόνο με τις πνευματικές του δυνάμεις χωρίς να ξεκινήσει πόλεμο. Αρκετοί Ινδοί φτάνουν σε υψηλά πνευματικά επίπεδα αλλά και ψυχικά,έχουν λίγες ασθένειες και σχεδόν καθόλου καρκίνους, ο κοινός τους παρανομαστής είναι ότι δεν τρώνε κρέατα.
*Tα ταπεινά αισθήματα όπως άγχος,μεγαλομανία,αρπακτικότητα,συκοφαντία φθόνος είναι αποτελέσματα κρεατοφαγίας. Οι κρεατοφάγοι είναι πιο τραχύς πιο απότομοι στην συμπεριφορά, πιο ευερέθιστοι π,χ, θα θυμώσουν και θα αντιδράσουν άσχημα και αδικαιολόγητα αν χτυπήσει 2-3 φορές το τηλέφωνο η το κουδούνι.
*Έχουμε στην Ελλάδα στα 10.000.000 πληθυσμό 100.000 δηλωμένους ιατρικός ψυχοπαθής,και καταναλώνονται το χρόνο περίπου 11.000.000 αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά. Oι άνθρωποι έχουν γίνει τόσο νευρωτικοί. Ο κόσμος τριγυρνάει και κουβαλάει χάπια μαζί του για να είναι καλά.Δείτε στην Αμερική τι φοβία τι ανασφάλεια υπάρχει όλοι έχουν όπλα. Όλα αυτά είναι σημάδια παραλογισμού πράγματα που έλεγε ο Ιπποκράτης τον οποίο θυμούνται όποτε τους συμφέρει,έλεγε: Εισροή κρέατος εκροή πνεύματος,κατεργάζεται. Οι χορτοφάγοι δεν έχουν τέτοιες διανοητικές διαταραχές όπως άγχος μεγαλομανίες, παράξενες φοβίες,ανασφάλειες,συνεχές χαζές αποφάσεις και απερισκεψίες,πολλοί αρμόδιοι ρεζιλεύονται από τις κινήσεις τους ενώ δεν είναι χαζοί. Επιδρά αυτή η τροφή μέσα στο μυαλό. Παρατηρήστε ότι οι φαντασιόπληκτοι,οι ψευδομανείς, οι πολύ επιθετικοί οι πολύ ισχυρογνώμονες είναι κρεατοφάγοι, Το κρέας επιδρά πάνω στο πνεύμα.
*Στο βιβλίο  Ψυχολογία των όχλων του Gustave Le bon στα αγγλικά The Crowd: Α study of the popular mind, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες διαφορές από έκδοση σε έκδοση. Εξηγείτε σε αυτό το βιβλίο πως το κρέας επιδρά στην μάζα. Στο βιβλίο ο τέλειος τρόπος διαίτης της Anne Kingsford αναφέρει πως ο άνθρωπος γίνεται παράλογος με το κρέας, το βιβλίο είναι σπάνιο επειδή είναι πολύ παλιό. Μέσα σε διάφορες παρόμοιες μελέτες αναφέρετε και ένα πείραμα, έδιναν σε αρκούδα επί 4 ημέρες μόνο λαχανικά και φρούτα και άρχισε να γίνεται ήρεμη και ήσυχη και ήταν δεκτική στα χάδια, μετά τις έδιναν συνέχεια κρέας,μόνο κρέας ήταν άγρια δεν μπορούσαν ούτε να την πλησιάσουν.Μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε τέτοια πειράματα σε ζώα.
*Μόνο η Αμερική για ''ψυχιατρικές'' ασθένειες όπως πολύ άγχος,μανίες, φοβίες, βγάζει 336$ δις τον χρόνο από 10 είδη φαρμάκων μόνο, που δίνουν στους ανθρώπους για να είναι ''φυσιολογικοί''Πολλοί λένε ότι δεν είναι το κρέας που επηρεάζει τον άνθρωπο αλλά ο διάβολος. Σε αυτούς που πιστεύουν: O διάβολος δρα ως εξής. Απλά ''σπρώχνει'', δεν πολεμάει,βλέπει την κλήση κάποιου και του αυξάνει τους λογισμούς και την επιθυμία. Δεν πάει κόντρα απλά οξύνει. Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο, τα άλλα τα κάνει από μόνος του ο άνθρωπος. Ένας νευρωτικός ευερέθιστος άνθρωπος είναι ένα το αγαπημένο του παιχνιδάκι.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΩΦΕΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

1)Η βιταμίνη Β12: βρίσκεται κυρίως μόνο στα ζωικά κρέατα,η έλλειψη Β12 μπορεί να προκαλέσει σύντομες αναπνοές,προβλήματα στην παραγωγή αιμοσφαιρίων,απώλεια μνήμης ακόμα και προβλήματα όρασης. Η πολύ ζωική πρωτεΐνη φθείρει τα τοιχώματα του στομαχιού επειδή είναι συχνά όξινη έτσι δημιουργείτε μια ουσία που εμποδίζει την απορρόφηση της Β12. Τα αντιβιωτικά καταστρέφουν την Β12. Το συκώτι μπορεί να αποθηκεύσει Β12 για 20 χρόνια. Το σάλιο μας παράγει την Β12 όταν έχει ph7.34 και ΔΕΝ πίνουμε καφέ αλκοόλ και όξινες χημικές ουσίες η τροφές ,όταν δεν καπνίζουμε και όταν δεν τρώμε κρέας. Ρετζούβελακ-google it.Τέλος Β12 μπορεί να πάρει κάποιος και σε συμπλήρωμα. Επίσης http://www.neraidokiklos.gr/forum/showthread.php?t=8193
2)Σίδηρος: εκτός από τα κρέατα βρίσκεται πολύς στις σταφίδες,φακές,μελάσα,μπρόκολο και θαλασσινά και αυξάνεται η αφομοίωση της όταν συνδυάζεται με τροφές που έχουν βιταμίνη C.
3)Πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας: Η πρωτεΐνη αποτελείτε απο αμινοξέα,τα είδη αμινοξέων και η ποσότητα τους ορίζει και το πόσο δυνατή είναι μια πρωτεΐνη για την μυική μας σύνθεση.Των ζώων είναι οι καλύτερες, το όφελος το παίρνουμε ύπο την προϋπόθεση ότι γυμναζόμαστε σκληρά.  Μια εναλλακτική λύση είναι να κάνεις συνδυασμούς π,χ, όσπρια με δημητριακά, φακές με ρύζι, ρεβύθια με πατάτα,φασόλια με σιτάρι. Δείτε ότι όσοι δεν το πιστεύουν έχουν άποψη χωρίς να έχουν γνώση. Επίσης πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας υπάρχει στα μαλάκια, γαρίδες και ψάρια. Ως αθλητής δύναμης και πρώην φανατικός κρεατοφάγος μπορώ να πω ότι είδα μια μικρή πτώση στη δύναμη και αξιοσημείωτη αύξηση αντοχής και από μυικής πλευράς εμφανισιακά έχασα λίγο όγκο"μάζεψα",την δύναμη που έχασα την ξανά απέκτησα σιγά σιγά.
*Όσοι θέλουν να μην τρώνε ούτε ψάρια πηγή για ωμέγα-3 είναι το λινολεϊκο οξύ.ΗΘΙΚΗ
Τα κρέατα είναι πτώματα, πρέπει να καταλήγουν στα νεκροταφεία και όχι στα στομάχια μας. Οι αρχαίοι σοφοί απέρριπταν και κατηγορούσαν την κρεατοφαγία.
*Ο Πυθαγόρας απαγόρευε το κρέας στους μαθητές του λέγοντας ότι είναι ανήθικο και βλαβερό.
*Ο Πλάτων δίδασκε ότι είναι οικτρή πράξη η κρεατοφαγία και το σφάξιμο.
*Ο Πλούταρχος δίδασκε ότι το κρέας και το αλκοόλ μας κάνουν ασθενείς και αδύναμους ενώ η αποχή μας δυναμώνει στο ήθος στα όργανα και την υγεία μας.
*Ο Χρύσιππος έλεγε αν τα ζώα φτιάχτηκαν για να τα τρώει ο άνθρωπος τότε οι άνθρωποι φτιάχτηκαν για να τους τρώνε οι τίγρης.
Οι πρώτοι διαμορφωτές θρησκειών όπως ο Βούδας και ο Χριστός ήταν προσπάθησαν να περιορίσουν την κρεατοφαγία με νηστείες.
* Ο Νεύτων,o Thomas Edison, o leonardo da vinci είναι από τους διάφορους σπουδαίους και σοφούς ανθρώπους που καταδίκαζαν την κρεατοφαγία
*Μόνο το 20% των φυσικών ζωοτροφών π,χ, σιτάρι, φύτρα, καλαμπόκι φτάνει για να τρέφει όλους τους ανθρώπους που πεινούν. Αυτό όμως θα σήμαινε -20% κέρδος σε $. Αν δεν αγοράζαμε κρέατα ή μειώναμε τις αγορές μας όλες αυτές οι τροφές θα στέλνονταν στους φτωχούς αλλιώς θα σάπιζαν.
*Η ηθική των ανθρώπων έχει γίνει τόσο επιλεκτική που είναι πλέον παράλογη,δέχονται τον βασανισμό και τον μεσαιωνικό βίο των ζώων στα σφαγεία αλλά σε άλλα ζώα όπως σε σκύλους η χάμστερ αν γίνεται το ίδιο σοκάρονται και τρελαίνονται.
* Φουαγκρά,άλλη μια διεστραμμένη πράξη των ανθρώπων,παχαίνουν πάπιες ταΐζοντας τις μονίμως ακινητοποιημένες, το συκώτι τους πρήζεται και αρρωσταίνει αυτό οι άνθρωποι το τρώνε και το ακριβοπληρώνουν. Καθώς το βγάζουν μερικές πάπιες είναι ακόμα ζωντανές.
*Το πάσχα είναι μια θρησκευτική γιορτή όπου ήρθε ένας Θεάνθρωπος να διδάξει ανθρωπιά,τον βασάνιζαν τον σταύρωσαν και αυτός ήρθε ενώ τα γνώριζε όλα αυτά με σκοπό οι άνθρωποι να σώζονται. Ισχύει η δεν ισχύει αυτό, οι άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό,στις μεσογειακές χώρες κυρίως και όχι μόνο,σφάζουν κατά 1000αδες τα καλόβουλα ζώα πηγαίνετε σε ένα σφαγείο και δείτε μέχρι την τελευταία πνοή τους πόσο έντρομα είναι ,δείτε τι βιώνουν. Τα νεκρά ζώα ύστερα τα σουβλίζουν, ψήνουν τα έντερα(κοκορέτσι) τους βράζουν τα όργανα τους για να γιορτάσουν,χορεύοντας και γλεντώντας γύρω από τα πτώματα των ψημένων ζώον. Πόσο ήθος να έχει μια τέτοια πράξη; Να γιορτάζεται η ζωή, η ανάσταση, η υποσχόμενη αθανασία με τον θάνατο τόσων φιλήσυχων αθώων κατώτερων πλασμάτων; και να διασκεδάζουμε για αυτό.
Είναι ένα Εβραϊκό έθιμο που έχει εξαπλωθεί και πρέπει να εκλείψει όπως και κάθε έθιμο που δεν τιμά τον άνθρωπο και την ζωή.
*Για τους βάρβαρους που σφάζουν επίτηδες άγρια και βάναυσα με σκοπό την ικανοποίηση η την εκτόνωση τους,ας θυμούνται: O Θεός βλέπει πως φερόμαστε στα κατώτερα είδη και αποδίδει αναλόγως... Κάθε πραγματική μετάνοια είναι άμεσα αποδεχτή.

*Κλείνοντας είναι λυπηρό και κατάντια δίκαιοι και τίμιοι άνθρωποι να έχουν τέτοιες επιχειρήσεις, καλό θα ήταν να άνοιγαν άλλου είδους επιχειρήσεις.

ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

Θα ακουστεί τρελό αλλά στο μέλλον θα θεωρείτε κάτι αυτονόητο. Μέσα στο αίμα μας υπάρχει ένα είδος νανο-κρυστάλλων όπου αποθηκεύει το συμπιεσμένο φως των φυσικών τροφών. Οι κρυσταλλικές δομές αποθηκεύουν ενέργεια αλλά και την μετατρέπουν σε άλλης μορφής ενέργειας.Το κρέας τους  θολώνει-βρομίζει και εκπέμπουν αρνητική ενέργεια. Πριν από κάθε ιερή τελετή η μύηση απαιτείται νηστεία κάποιων ημερών για να καθαρίσουμε. Αλήθεια από τι να καθαρίσουμε;αφού μπάνιο έχουμε κάνει,χωνέψαμε και αφοδεύσαμε, οπότε γιατί η νηστεία; Tι ακριβώς πρέπει να καθαρθεί;
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ:Το ηλιακό φως περιέχει 1)αιθερική ενέργεια στην πιο καθαρή-θετική υπόσταση που γίνεται, 2)Θείο πυρ(ενέργεια) ή αλλιώς κουνταλίνι 3)Όλα τα γνωστά είδη ακτινοβολίας ,ηλεκτρομαγνητισμό κτλ 4)κάποιες άλλες ακτινοβολίες που επηρεάζουν τα ανώτερα πνευματικά μας σώματα. Η δημιουργία είναι πολυδιάστατη και κάθε υπόσταση της χρειάζεται την ανάλογη τροφή-ενέργεια αλλιώς υπολειτουργεί αυτό το κομμάτι της.
Οι κρυσταλλικές δομές των υγρών των φρούτων,βοτάνων,λαχανικών και των σπόρων έχουν πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες,δηλαδή αποθηκεύουν μια μορφή ενέργειας και την μετασχηματίζουν σε μια άλλη,είναι ένα είδος μετασχηματιστή.Τα προϊόντα της φύσης μας δίνουν αυτές τις μορφές ενεργειών. Αποφύγετε τις πολυβιταμίνες και τρώτε τα προϊόντα της φύσης. Η ενέργεια των ανδροειδή ρομπότ στο μέλλον αυτή θα είναι(απομίμηση του αίματος μας) στο αίμα τους θα υπάρχουν νανοκρύσταλλοι με πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες που θα παράγουν ενέργεια όσο θα κινούνται μέσω της κίνησης του τεχνητού αίματος από την ρομποτική καρδιά. Ρομπότ που θα κάνουν τις δουλειές μας και εμείς θα έχουμε χρόνο άπλετο να ασχολούμαστε με το πνεύμα και την διασκέδαση.
Φανταστείτε ότι σας σφάζουν όπως τα ζώα,αναλογιστείτε τι αγανάκτηση,κατάρα,μίσος φόβο ,τρόμο,εκδίκηση,και πόνο,θα εξέπαπτε; και πως αυτό θα χαράζονταν στην υλική υπόσταση-σάρκα σας. Πόσο ωφέλιμος ως τροφή θα ήσασταν; Κάντε τον κόπο και επισκεφτείτε ένα σφαγείο και δείτε τι βιώνουν τα ζώα.
Σε όλες τις σημερινές μυστικιστικές σχολές απαγορεύεται όλοι μαζί και οι μαθητές να καταναλώνουν κρέας η αλκοόλ, ακόμα και ζάχαρη.ΤΙΜΩΡΙΑ ή ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ
Στα Ορφικά κείμενα απαγορεύουν οποιαδήποτε θανάτωση ζώου,γιατί το κρέας είναι βρώμικη τροφή και οι ψυχές των ζώων θα τιμωρήσουν όσους τα σκοτώνουν. Βλέπουμε ότι σήμερα οι άνθρωποι παθαίνουν καρκίνο και έχουν τόσα πολλά προβλήματα υγείας θα μπορούσαμε να πούμε πως φαίνεται σαν να παίρνουν εκδίκηση τα ζώα. Γινόμαστε οι τάφοι των ζώων. Όσο αθώα είναι τα ζώα άλλο τόσο αθώοι είναι και οι περισσότεροι άνθρωποι που τρώνε κρέατα συνεχώς χωρίς να γνωρίζουν τι τρώνε. Όποιος γνωρίζει και τρώει δεν είναι αθώος.
Η φύση, μας δίνει πολλά και πολύ ωραία πράγματα δεν χρειάζεται να τρώμε ζώα. Ας μην μετατρέπουμε το στομάχι μας σε ένα βούρκο πτωμάτων.
*Η ζωή φέρνει ισορροπία δηλαδή ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ  έτσι μας έδωσε ένα σώμα όπου το DNA για να διορθωθεί θέλει 2 μήνες, το δέρμα 1 μήνα η επίστρωση στομαχιού 5 ημέρες το αίμα 4 μήνες, ο εγκέφαλος 1 χρόνο,ο σκελετός 3 μήνες.
*Η ΤΙΜΩΡΙΑ, ας πούμε ότι είναι μια δίκαιη επιστροφή των πράξεων μας, είναι δράση αντίδραση.Αν δεν μαθαίνουμε τότε παθαίνουμε για να μάθουμε,είναι μια μορφή εκπαιδευτικής τιμωρίας. Το κρέας κάνει ευπαθεί τον άνθρωπο και του προκαλεί πρόωρα και άρρωστα γεράματα.Η βρώση κρέατος είναι κάτι αφύσικο. Πάντα υπάρχει χρόνος για να αλλάξουμε.
*ΔΕΝ είναι τιμωρία η δικαιοσύνη,είναι φυσικό επακόλουθο το εξής:Πολλά κακά συμβαίνουν στο κόσμο και μεγάλο μέρος όλων αυτών ευθύνεται στον συνεχές βασανισμό δισεκατομμυρίων ζώων, οι ψυχικοί κραδασμοί και οι χαμηλές συχνότητες που εκπέμπονται από τους ψυχικούς και τους σωματικούς πόνους των ζώων δημιουργούν το ευνοϊκό έδαφος για τις σκοτεινές δυνάμεις, να παίζουν με τα νήματα της ζωής,να δημιουργείτε και να εξαπλώνεται πολύ εύκολα το κακό,πολέμους συμφορές, δυστυχία και άλλα πολλά.Φταίει και η κακομεταχείριση των ανθρώπων μεταξύ τους,αλλά πλέον το θέμα με τα ζώα έχει πάρει τρομακτική έκταση. Όλα αυτά έχουν να  κάνουν με το πλέγμα της Γης και τα μορφογεννητικά πεδία (google it),όποιος τα ελέγξει γίνεται κυρίαρχος της Γης. Ο κόσμος δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε η ξέρουμε.Ο κάθε άνθρωπος φέρνει μια ευθύνη που του αναλογεί όταν γνωρίζει την αλήθεια. Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα, από αυτό μπορεί να εξαρτηθούν πολλά, όλα είναι αλληλένδετα. Κανένας ανώτερος πολιτισμός δεν θα έρθει σε επικοινωνία με την ανθρωπότητα μαζικά, εάν πρώτα δεν αποκτήσει ήθος η μάζα.
 
Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
 
*Η χρησιμότητα των ζώων, φτιάχνουμε δέρματα,συμπληρώματα και φάρμακα, γίνονται μελέτες και πειράματα που έχουν προχωρήσει την ανθρωπότητα,τον έχουν προστατεύσει σώσει βοηθήσει και στηρίξει. Τα ζώα έχουν γίνει το δεξί χέρι του ανθρώπου.
*Σκοπός μας ως φιλοξενούμενοι σε αυτή την ζωή και αυτόν τον πλανήτη είναι να εκμεταλλευόμαστε τα ζώα με γνώμονα την επιβίωση και την εξέλιξη μας ενώ παράλληλα να δείχνουμε σεβασμό,απέναντι στα ζώα και να μην τα κακομεταχειριζόμαστε η βασανίζουμε. Για να σταματήσει αυτό χρειάζεται να γίνει ενημέρωση να δει ο κόσμος όλη την εικόνα όχι μόνο κομμάτια της αλήθειας, να μάθει για το αντίκτυπο στην υγεία του στο πνεύμα του στον κόσμο και στην φύση. Δεν χρειάζονται ανόητες διαδηλώσεις γιατί είναι απλά άκαρπες.
Οι άνθρωποι έχουν αποευαισθητοποιηθεί με τόση βια,την έχουν συνηθίσει και μάλιστα πολλοί είναι εθισμένοι,έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες, π,χ, ο δυτικός κόσμος σοκάρετε με ένα κεφάλι σκύλου σε μια κρεαταγορά ενώ με μιας αγελάδας δεν τρέχει τίποτα. Όποτε εσείς που ενημερώνετε μην στηρίζεστε τις ελπίδες σας μόνο με το να δείχνετε την κακοποίηση των ζώων.
Μειώστε την κατανάλωση ζωικών αυξήστε την κατανάλωση φυτικών προϊόντων και οι εταιρίες θα συμμορφωθούν,αυτό γίνεται όταν η μάζα παίρνει μορφή, όταν είναι πλήρως ενημερωμένη. Μερικοί θα πουν είστε τρελοί θα γίνουμε χορτοφάγοι; ναι γιατί όχι, τι ακριβώς έχεις να χάσεις; Tα υγιεινά κρέατα; η τα προϊόντα από τα ντοπαρισμένα ζώα. Δοκίμασε για μερικούς μήνες. Κάθε αρχή και δύσκολη, κανείς δεν βλαπτικέ από μια τέτοια δοκιμή, κάθε τι καινούργιο και διαφορετικό είναι και κατακριτέο.
 
TO OΦΕΛΩΣ ΜΑΣ;;;
Χωρίς τα κρέατα και ακόμα και χωρίς τα προϊόντα τους γινόμαστε:Ποιο ενεργοί σεξουαλικός με καλύτερες επιδόσεις, καλύτερη ψυχολογία, παραπάνω σωματική και πνευματική αντοχή, ένα μυαλό σε εγρήγορση, ορθότερη κρίση, αυξημένη διαύγεια δημιουργικότητα και λόγο, συναισθηματική σταθερότητα, υγείες μακροβιότητα.
 
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Σε έναν κόσμο που δεν είναι αθώος το να μην ερευνάς, σε καθιστά αυτόματα και θύμα. Οι επιστήμονες και ιερείς δεν διαφωτίζουν τον κόσμο. Την αλήθεια την βρίσκεις όταν οι προκαταλήψεις και οι απόψεις σου δεν σε εμποδίζουν να μελετήσεις.Μην καταντάτε το στομάχι σας νεκροταφείο ζώων. Oι αρμόδιες υπηρεσίες, οι κτηνίατροι, οι δημοσιογράφοι, οι κρεατο-επιχειρηματίες πρέπει να σταματήσουν να παίζουν σκάκι παίζοντας με την υγεία του κόσμου για το αν το τάδε μολυσμένο κρέας κάνει να το δώσω και αν ναι πόσο θα με συμφέρει και πόση ζημία θα έκανε αν κυκλοφορήσει η αν δεν μιλήσω. Δελφικό παράγγελμα 124, ΠΛΟΥΤΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ=να πλουτίζεις με δίκαιους τρόπους.
Η τροφή είναι το φάρμακο μας που σημαίνει ότι το φάρμακο μας είναι το φαγητό μας. Ότι ασθένεια και αν έχετε σταματήστε την κρεατοφαγία και δείτε την διαφορά, θα ζείτε και πιο θετικά από πλευράς ψυχολογίας.Όχι μόνο να μην τρώτε κρέατα αλλά να τρώτε και λίγο και θα διαπιστώσετε την διαφορά. Θα έχετε υγεία χαρά και ευτυχία πράγματα που ένας άρρωστος δεν τα έχει. Αποφύγετε τα ψάρια του ιχθυοτροφείου,επικεντρωθείτε πιο πολύ στα μαλάκια και οστρακοειδή.
Τα φάρμακα επικαλύπτουν το πρόβλημα, και ξαφνικά και απρόοπτα εμφανίζετε από το πουθενά η ασθένεια.
Το επιστημονικό και ιατρικό κατεστημένο, βοηθάει το οικονομικό κατεστημένο και το ανάποδο. Θέλω να πω πως μην περιμένετε να ακούσετε κάποια μεγάλη αλήθεια από την τηλεόραση η τα περιοδικά η τους περισσότερους γιατρούς.
Μην αγοράζετε κρέατα, μόνο και μόνο για το καλό του εαυτού σας.Αυτό που προτείνω είναι όχι στο κρέας ζώων πλην των ψαριών. Από πλευράς διατροφής δεν έχουμε ανάγκη τα ζώα. Υπάρχουν φυτικά γαλακτοκομικά και άλλες εναλλακτικές πολύ πιο ωφέλιμες και υγιεινές.