ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μια ακόμη δραστηριότητα του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, με σκοπό την αφύπνιση για την αλλαγή προς το καλύτερο του τρόπου ζωής των συνανθρώπων μας αποτελεί η δημιουργία του Κέντρου Ενημέρωσης και Υγιεινής Διατροφής που εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για έναν πολυχώρο, όπου μπορείτε:

1. Nα ενημερωθείτε για το πώς θα αλλάξετε τη ζωής σας μέσω των πολύ ενδιαφερόντων βιβλίων και περιοδικών υγείας οικολογίας που εκδίδει ο ίδιος ο κ. Παπανικόλας, απαραίτητα για την ενημέρωση στον οικολογικό σωτήριο τρόπο ζωής.

2. Nα προμηθευτείτε υγιεινές βιολογικές τροφές μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν: Φρούτα, λαχανικά και άλλα είδη καλλιεργημένα χωρίς χημικά λιπάσματα και δηλητηριώδη φυτοφάρμακα, σόγια και άλλα όσπρια που αντικαθιστούν το κρέας, ζυμαρικά ολικής άλεσης, ξηρούς καρπούς άψητους, ανάλατους, λάδι παρθένο άθερμο, ρύζι ανεπεξέργαστο, στάρι από βιοκαλλιέργειες, ελιές, ψωμί υγείας, παξιμάδια ολικής άλεσης και ένα πλήθος άλλες υγιεινές τροφές.
Επίσης στο κέντρο θα βρείτε: Φίλτρα καθαρισμού μολυσμένου αέρα-νερού, μύλους άλεσης σταριού, ξηρών καρπών, λαχανικών, αποχυμωτές, κατσαρόλες υγιεινής μαγειρικής και πολλά άλλα απαραίτητα είδη. Δείτε κάποια από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κέντρο υγιεινής διατροφής στην Πανεπιστημίου αλλά και στο κέντρο φυσικής ζωής και υγείας στην Παλλήνη.

3. Να επισκεφτείτε το εστιατόριο το οποίο διαθέτει αναψυκτικά και φαγητά υγείας όπως χυμούς από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μπιφτέκια από σόγια, σαλάτες με φύτρα, χορτόπιτες, σάντουιτς από αλεύρια ολικής άλεσης, φυτικό γάλα, γιαούρτι, γλυκά υγείας κ.λ.π. Επίσης πίτες, γλυκά κ.α. και σε πακέτο για το σπίτι σας.

4. Να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες ομιλίες που γίνονται κάθε Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.

5.Να γνωρίσετε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και να ανταλλάξετε απόψεις γύρω από την υγεία και την οικολογία.

Τηλεφωνήστε στο 210 - 3210966 για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφτείτε το κέντρο μας που εδρεύει στην

Ομόνοια, Πανεπιστημίου 57.