ΚΩΝ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ

ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ: Να αλλάξουμε τον κόσμο αλλάζοντας τον εαυτό μας, καθαρίζοντας το αίμα μας από το τις τοξίνες και το μυαλό μας από τις αρνητικές σκέψεις και πράξεις.

Αγάπη το παν…! Αγαπώ αληθινά, ζω ευτυχισμένα. Ο ίδιος, για να εφαρμόσω αυτό το Θεϊκό Νόμο, υπηρετώ στρατιώτης στην οικολογία 40 χρόνια και εργάζομαι 18 ώρες το 24ωρο και θα συνεχίσω επ’ αόριστον. Δεν πρόκειται να πάρω σύνταξη ούτε σκέπτομαι να πεθάνω…!

Πορευτείτε και εσείς τον ίδιο δρόμο και να είστε βέβαιοι ότι θα αλλάξει η ζωή σας , όπως άλλαξε και η δική μου και θα βιώσετε μια καλύτερη Ζωή που ούτε στα οράματα σας την έχετε φανταστεί.

Απόδειξη της νέας πορείας σας θα είναι η έναρξη κοινωνικής δράσης (έργα όχι λόγια) και επειδή η συλλογική δράση αποδίδει.

Ένας άνθρωπος μόνος του αποδίδει ένα, ενώ δύο μαζί με τα ίδια ιδανικά αποδίδουν 20.

Σας περιμένουμε στα χαρακώματα της οικολογίας να δράσουμε συλλογικά, να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην κάθαρση -εξυγίανση του αίματος της ανθρωπότητας, στην αφύπνιση και δράση της συνείδησης της. Πάμε μπροστά όλοι μαζί μας περιμένει όλη η ανθρωπότητα σε όλη τη Γη όπως περιμένει η διψασμένη Γη τη βροχή.

Κάθε Τετάρτη στις 7 μ.μ. πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις - συνδιασκέψεις στα γραφεία των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Πανεπιστημίου 57, Αθήνα, Τηλ. 210-3210966, 22950-38300, 6972873974), για να πάρουμε αποφάσεις για το τί μπορούμε και υποχρεούμεθα να πράξουμε για να βγούμε οι Έλληνες και όλος ο κόσμος από τα σημερινά πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά αδιέξοδα.

Στο προσκλητήριο των Κρίσιμων Καιρών Ας Δηλώσει ο Καθένας Μας ΠΑΡΩΝ.
Σας  περιμένουμε, σας ευχαριστούμε.